Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Ontvang elke maand ons nieuws in uw mailbox

Vereist
10-08-2021
Nu het nieuwe schooljaar dichterbij komt, hebben veel eerstejaarsstudenten de keuze gemaakt om op kot te gaan. Het kotleven is voor niet alleen voor de studenten een uitdaging, ook de ouders staan voor enkele vraagstukken. Niet alleen moet u een geschikt kot zoeken voor uw kind, u wil uiteraard ook graag dat uw kind beschermd is. Een ongeval is helaas snel gebeurd, idealiter zonder verregaande gevolgen. In deze blog stellen we u dan ook enkele handige verzekeringsproducten voor die u gemoedsrust terugbrengen wanneer uw kind op kot vertrekt.
30-06-2021
Na meer dan een jaar vol Corona-ellende kunnen we voorzichtig uitkijken naar een welverdiende vakantie. Zoals veel andere Belgen, is de kans groot dat u uw reis ook met de auto zal maken. Aangezien u uw vakantie liefst zorgvrij doormaakt, is het altijd een goed idee om uw auto ook voor te bereiden op een (lange) tocht.
02-06-2021
In het Belgische fiscale stelsel dient u goed op te letten wanneer u onnodige kosten wil vermijden. Ook erfenissen of schenkingen ontsnappen hier jammer genoeg niet aan. Onderstaande blog geeft meer info over enkele misconcepties die bestaan wanneer het op erfenissen of schenkingen aankomt.
03-05-2021
Wie op zoek is naar een nieuwe woning dient goed rekening te houden met het EPC-attest van dat pand. Maar wat zegt dit EPC-attest nu exact?
31-03-2021
Het interessante voordeel van een woonkrediet is dat je dit kan hergebruiken. Het door u reeds terugbetaalde kapitaal van de hypothecaire lening kan immers opnieuw opgenomen worden als een nieuwe lening. Wanneer uw hypothecaire lening dus bijna terugbetaald is (lees: wanneer u al een grote brok geld terugbetaald hebt), kan je dit bedrag dus opnieuw gebruiken wanneer je verbouwingsplannen hebt.
08-03-2021
Nu meer en meer autofabrikanten zich engageren om tegen 2025 of later over te schakelen naar een volledig elektrisch wagenpark, wordt het tijd om de voor- en nadelen van elektrische wagens even onder de loep te nemen.

Onze Partners

Met wie werken wij samen?