Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Ontvang elke maand ons nieuws in uw mailbox

Vereist
04-02-2021
U heeft waarschijnlijk recent gehoord over de aandelen van Gamestop en de gezamenlijke inspanning van r/Wallstreetbets. U hoorde hoe een groep “amateurs” het opnam tegen de professionele beleggers op Wallstreet en warempel nog won ook. In deze blog leggen we u uit hoe het komt dat Wallstreet koud gepakt werd in hun eigen speeltuin.
11-01-2021
2020 was een zeer vreemd jaar voor ons allemaal. COVID-19 domineerde het dagelijkse leven en we bleven allemaal braaf in ons kot. Nu de vaccinatie op gang komt, is het niet slecht om even te kijken wat er zoal zal veranderen in 2021.
22-12-2020
2020 zit er bijna op. Dat het een vreemd jaar was, hoeven we u niet meer te vertellen. Terwijl COVID-19 de wereld helemaal in z’n greep had en we ons collectief moesten inspannen om de pandemie zo goed mogelijk in te dijken, merkten we dat er desondanks de malaise toch heel wat opportuniteiten te vinden waren op de beurzenmarkten. Ook al maakten de financiële markten gekke sprongen en kleurden ze donkerrood, toch merkten we tal van opportuniteiten voor beleggers.
01-12-2020
Door de lockdown werd het moeilijk om nog fysiek te gaan winkelen. We trokken massaal de digitale kaart van de webshops en kochten via onze computers massaal onze producten. Niet alleen voor de webshops waren het hoogdagen, ook voor digitale oplichters waren het schijnbaar gouden tijden.
05-11-2020
Als mens blijven we een rationeel wezen. In een volatiele omgeving zoals de beurzenmarkt, is het niet altijd eenvoudig om onze persoonlijke gevoelens te controleren en te voorkomen dat we ongunstige of zelfs verkeerde beslissingen nemen.
07-09-2020
Op de aandelenmarkten ligt mogelijks heel wat geld te wachten, als u het goed aanpakt tenminste. We kennen allemaal wel de horrorverhalen van vrienden of familieleden die zich serieus verbrand hebben bij de aan- of verkoop van aandelen die slechter presteerden dan verwacht.

Onze Partners

Met wie werken wij samen?