Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Crelan Hofstade Jurgen & Chris DE SMET bouwt vanaf 25/05 een nieuw kantoor !

Ontvang elke maand ons nieuws in uw mailbox

Vereist
22-11-2021
Nu de opening van ons gloednieuw kantoor te Hofstade met rasse schreden nadert, denkt u er misschien aan om ook van bank te veranderen. Zakenkantoor De Smet zal immers in Hofstade het enige bemande kantoor worden. Wie liever zijn bancaire zaken van mens tot mens bespreekt, is steeds welkom in ons nieuw kantoor.
29-10-2021
Beleggen is een interessant alternatief om je verlies aan koopkracht door de hoge inflatie te compenseren. Bij veel mensen leeft echter de vraag of het momenteel wel een goed moment is om naar de beurs te stappen. We vroegen raad aan econoom Geert Noels van fondsenbeheerder Econopolis en aan Bart Abeloos, expert beleggen bij Crelan.
21-09-2021
De herfst maakt stilaan haar intrede. Bladeren beginnen te vallen, temperaturen nemen een duik en het wordt alsmaar vroeger donker. Vanuit uw gezellige woning zullen de temperaturen u waarschijnlijk weinig kunnen deren, ook van de vallende duisternis zal u misschien minder hinder ondervinden.
10-08-2021
Nu het nieuwe schooljaar dichterbij komt, hebben veel eerstejaarsstudenten de keuze gemaakt om op kot te gaan. Het kotleven is voor niet alleen voor de studenten een uitdaging, ook de ouders staan voor enkele vraagstukken. Niet alleen moet u een geschikt kot zoeken voor uw kind, u wil uiteraard ook graag dat uw kind beschermd is. Een ongeval is helaas snel gebeurd, idealiter zonder verregaande gevolgen. In deze blog stellen we u dan ook enkele handige verzekeringsproducten voor die u gemoedsrust terugbrengen wanneer uw kind op kot vertrekt.
30-06-2021
Na meer dan een jaar vol Corona-ellende kunnen we voorzichtig uitkijken naar een welverdiende vakantie. Zoals veel andere Belgen, is de kans groot dat u uw reis ook met de auto zal maken. Aangezien u uw vakantie liefst zorgvrij doormaakt, is het altijd een goed idee om uw auto ook voor te bereiden op een (lange) tocht.
02-06-2021
In het Belgische fiscale stelsel dient u goed op te letten wanneer u onnodige kosten wil vermijden. Ook erfenissen of schenkingen ontsnappen hier jammer genoeg niet aan. Onderstaande blog geeft meer info over enkele misconcepties die bestaan wanneer het op erfenissen of schenkingen aankomt.

Onze Partners

Met wie werken wij samen?