Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Rechtsbijstand


Rechtsbijstand

In geval van betwisting of ongeval, zijn uw rechten niet automatisch gegarandeerd. En de toegang tot justitie is niet gratis. De lengte en kosten in verband met procedures zijn belangrijk. Dit zou kunnen weerhouden om uw rechten te doen gelden.

Rechtsbijstandverzekering kan ervoor zorgen om de verdediging van uw rechten en de toegang tot justitie te garanderen. Deze verzekering is toegankelijk voor alle werknemers, zelfstandigen, vrije beroepen.

Een dekking rechtsbijstand is mogelijk gerelateerd aan een verzekeringscontract. Andere specifieke contracten laten toe ‚Äč een bredere dekking en omvatten een dekking voor een aantal contracten (Auto, brand, ..) . In dit geval, het zijn opties die worden overeengekomen met het advies van een onafhankelijk makelaar.

  • justice-2722004_960_720.jpg

    Rechtsbijstand

    Altijd en overal juridische bijstand.

Rechtsbijstand online afsluiten

Doordat alles steeds ingewikkelder wordt en er steeds meer nieuwe wetten bijkomen, hebben wij ervoor gezorgd dat jullie gebruik kunnen maken van een interactieve portaalsite waar jullie op de hoogte kunnen blijven van juridische kwesties.

Het online platform is gemaakt voor iedereen die juridische vragen of problemen heeft.

Mogelijkheden via de portaalsite

1) Persoonlijk juridisch advies
2) Begrijpelijke informatie & tips
3) Waarborgen die passen bij uw dagelijkse leven

Onze Partners

Met wie werken wij samen?