Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Autoverzekering


Autoverzekering

Als automobilist mag je niet aan het verkeer deelnemen, tenzij je beschikt over een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Op het oog is dat een vrij eenvoudige polis, maar wie – zoals je makelaar – de moeite neemt om te bekijken wat op de markt zoal aangeboden wordt, merkt al snel dat er wel degelijk verschillen zijn qua prijs en dekking.

Met een goede verzekering burgerlijke aansprakelijkheid ben je ingedekt tegen de gevolgen van de schade die je kan toebrengen aan derden. Daarmee is niet noodzakelijk je eigen schade verzekerd: daartoe dienen dan weer andere verzekeringen, die in de meest diverse vormen worden aangeboden op de markt.

Je wenst natuurlijk alleen maar een verzekering die aangepast is aan je eigen behoeften? Wij kunnen makkelijk die autoverzekering berekenen!

  • auto verzekering.png

    Autoverzekering

    Bescherming op de baan, voor U en uw kinderen. 

 

Basisinformatie over autoverzekering

Online autoverzekering afsluiten

Ons onafhankelijk statuut garandeert dat wij steeds de best mogelijke oplossingen voor uw situatie kunnen zoeken. Wij stellen het belang van onze klant voorop!

Via het formulier kan u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra de aanvraag voltooid is, trachten wij u zo snel mogelijk te contacteren.

Uiteraard kan u ook altijd een afspraak met ons maken als u uw opties liever persoonlijk wenst te bespreken!

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Na meer dan een jaar vol Corona-ellende kunnen we voorzichtig uitkijken naar een welverdiende vakantie. Zoals veel andere Belgen, is de kans groot dat u uw reis ook met de auto zal maken. Aangezien u uw vakantie liefst zorgvrij doormaakt, is het altijd een goed idee om uw auto ook voor te bereiden op een (lange) tocht.

Onze Partners

Met wie werken wij samen?