Crelan Hofstade Aalst
Hofstade

053 21 52 27

Aalst

053 78 95 29    

Divers

Belastingsconsulent

Schade-advies

Waardebepaling

We begrijpen als de beste dat belastingsaangiftes nodeloos complex kunnen zijn. Daarom helpen wij u graag verder met dit proces. Onze kennis van zaken zorgt evoor dat uw belastingsaangifte niet langer een tijdrovende bezigheid is. 
Maak gerust een afspraak en wij doen de rest. 

Heeft u bedrijfs-of financiële schade geleden die buiten uw verantwoordelijkheid ligt? 

Geen nood. Zakenkantoor De Smet staat dag en nacht klaar om u bij te staan met schade-advies. Wij zorgen voor een sterke schadeclaim zodat uw verlies zo snel mogelijk geminimaliseerd wordt. 

Altijd al willen weten hoeveel uw auto of huidig pand waard is? Onze experts zorgen voor een realistische schatting, opgesteld aan de hand van verschillende factoren. Zo zorgen wij ervoor dat steeds u een accurate waardebepaling van uw bezittingen op zak heeft. 

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekeringsmaatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekeringssituatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Onze Partners

Met wie werken wij samen?