• toekomst_is_van_iedereen.png

De toekomst is van iedereen

Door admin

U bent ze vast en zeker wel al tegengekomen, de affiches van klassenfuiven. De laatstejaars van het middelbaar vieren hun honderd dagen. Het uitzicht naar 3 maanden vakantie, onzekerheid over hun studiekeuze en ongetwijfeld het gemis naar hun oude klasgenoten. Je zou voor minder eens goed feesten!

Zakenkantoor De Smet sponsort die klassenfuiven maar al te graag. We proberen immers ook nog jong van geest te zijn. Het is op zich misschien wat vreemd dat een onafhankelijke verzekeringsmakelaar zich bezighoudt met het sponsoren van jeugdfuiven omdat ze niet meteen binnen onze doelgroep vallen, horen we je denken. De spaar- en zichtrekeningen die we in onze uitgebreide portefeuille hebben zitten kunnen echter wel nuttig zijn voor de schoolgaande jeugd. Sparen is immers belangrijk. Jong geleerd, oud gedaan!
We beseffen natuurlijk wel dat zoon- of dochterlief niet meteen naar huis rent en voorstelt om een verzekering bij ons af te sluiten.  Gelukkig maar. Studenten kunnen al duur genoeg zijn!

De reden waarom we met veel plezier klassenfuiven, scoutsfeesten of andere jeugdorganisaties sponsoren, is best wel eenvoudig. We vinden het belangrijk dat lokale jeugdorganisaties zich ten volle kunnen ontplooien. Op een zorgeloze jeugd kan je immers geen prijs kleven.

Net zoals hun toekomst nergens zwart op wit neergeschreven staat, kunnen wij ook onze toekomst niet voorspellen. Jammer genoeg heeft niemand binnen ons team een kristallen bol. Toegegeven, het zou zeer praktisch geweest zijn. Het is in feite binnen die onzekerheid dat wij onze boterham verdienen.

Met onze producten kan men zich zo goed als mogelijk is, waarborgen tegen bepaalde, onzekere tegenslagen. Of het nu gaat van een kras op de deur van je auto, tot een boom die helaas op de veranda is gevallen in plaats van de tuin. Dit zijn maar enkele voorbeelden van een onzeker scenario met een slechte afloop.

Wat we wél weten is dat wij ons met veel enthousiasme blijven inzetten om iedereen een zorgenvrije toekomst te garanderen. Want de toekomst, die is van iedereen.

Het doet ons daarom ook zoveel plezier om te lezen wat onze klanten vinden van onze werkwijze. Elke werknemer van Zakenkantoor De Smet bekijkt met veel plezier positieve reacties die we krijgen via e-mail of via onze Facebook pagina. Het is soms vreemd hoe 2 zinnen, geschreven op een social media platform, iemands dag zoveel beter kan maken.

Aangezien Zakenkantoor De Smet een familiebedrijf is, vinden we het ook belangrijk om lokaal ons beste beentje voor te zetten. Hofstade & Aalst liggen ons nauw aan het hart. We willen ons dan ook ten volle inzetten om deze inwoners zo goed mogelijk te begeleiden, ongeacht de uitdagingen. Ieder huisje heeft zijn kruisje, dat maak ons werk net zo uitdagend en gevarieerd. Dit zorgt ook voor een heuse voldoening wanneer we iemand verder hebben kunnen helpen. Hofstade & Aalst léven echt wel en het is binnen die dynamiek dat wij met veel plezier ons werk doen.